Kleiva camping tilbyr hytter med plass fra 2 til 6 personer, og oppstillingsplass for campingvogner, bobiler og teltplasser. Campingplassen ligger i naturskjønne og barnevennlige omgivelser.

Hytter

Kleiva tilbyr 3 store hytter med bad og sengeplass for 5-8 personer. Petra har to soverom, men ikke hems og plass til 5 personer. Pernille har to soverom + hems og plass til 6 personer. Huset Martha har tre soverom og plass til 6 personer. Kleiva tilbyr også to enkle og rimelige hytter for 2 personer.

Sengetøy og vask

Selvhushold (sengesett og håndduker kan leies til NOK 70/30,- {sum NOK 100,-} per sett). Ekstra for vasking av hyttene ved avreise NOK 150/300,-

Bobilplasser / Telt

Vi kan tilby 19 vognplasser med strøm.  Nytt Sanitærbygg – med kjøkken og innendørs spiseplasser. Oppstillingsplasser for vogner og bobil til NOK 200 eksl. strøm
NOK 230,- inkl. strøm plass nr 1-13.

Komfortplasser ved sjøkanten NOK 350,- inkl. strøm plass nr 14-17
Fri dusj og vask.

Norsk Caravan Club – TOPP CAMPING

Vi er NBCC Topp camping

Topp Camping er en campingkjede hvor det er medlemmene som har valgt ut plassene. Det er ikke alltid de flotteste plassene, men det er plasser hvor caravanistene blir godt mottatt av vertskapet. Et sted hvor det er spesielt godt renhold, og hvor det er trygge forhold for barn. Med andre ord et sted hvor det er hyggelig å være.

NBCCs medlemmer får på disse plassene en rabatt ved at hvert åttende døgn er gratis.

Book overnatting online: